След като гръмнаха слухове за участието на Ники Михайлов в любовен триъгълник, нервите на Алисия се опънаха до краен предел.

То не бяха врачки, които „виждаха” неговите изневери, то не бяха виртуални изневери, свързани с приятелки на Николета Лозанова, и накрая за капак в последните дни фолк дивата Алисия бе обявена за рогоноска не откъде да е, а от холандската преса.

Там гръмна скандал, след като вратарят на „Твенти” и любовник на изпълнителката Ники Михайлов бе замесен в любовен триъгълник със съотборника си Вут Брама и приятелката му.

Дори се твърди според медиите на Ниската земя, че именно тази любовна драма е и причината стражът да не играе в последно време за отбора си.

Самият Михайлов – младши обаче отрече чрез сайта си да има нещо общо с приятелката на съотборника си. Официалната интимна половинка на Михайлов – Алисия, обаче застана достойно зад гърба му и заяви най-категорично, че му вярва безприкословно и че футболистът не й е слагал рога.

Певицата е на 100 процента сигурна в Михайлов. „С Ники сме постоянно заедно. А и досега не ми е дал повод да се съмнявам в него”, категорична е Алисия, пише „България Днес”.