Алисия сподели как поддържа фигурата си перфектна.

Изпълнителката разказва за фитнес режима си и начина си на хранене, благодарение на които изглежда винаги във форма.

За нея спортът е изключително важен. Тя практикува плуване,тенис и скуош, но само за удоволствие, а във фитнес залата моделира тялото си така, както пожелае. Ходи да тренира поне три пъти седмично, а когато е заета поне веднъж.

"За мен това е златната среда. Считам, че не трябва да се прекалява. Имало е случаи, когато съм била в по-лоша форма и съм зачестявала тренировките, но иначе се движа в тези граници.

Алисия разказва, че не си пада по хранителните добавки, но след всяка тренировка пие протеинов шейк, за да захрани мускулите.  "И с това изчерпвам употребата на добавки. Мисля, че е най-добре и протеините, и въглехидратите, и минералите да се набавят по естествен начин - чрез храната.

"Когато фитнесът е комбиниран с масажи и правилно хранене, ефектът е гарантиран", разказва Алисия за борбата с целулита.

Половинката на Ники Михайлов не спазва диети:

"Просто с времето си изградих хранителна програма, благодарение на която се чувствам добре и умея да поддържам едни килограми."

Тя не се лишава от почти нищо в хранителното си меню, но разпределя продуктите в различните хранения така, че организмът да може да ги усвои  максимално добре, пише blife.bg.

"Никога не пропускам закуската, защото тя е много важна. Сутрин предпочитам пастата, тъй като въглехидратите ми дават сила. На обяд често хапвам салата с месо. А за вечеря в повечето случаи избирам риба със зеленчуци на скара. По всяко време на деня пия фрешове и ям плодове и ядки. Понякога си позволявам и сладки неща, защото са ми голяма слабост. Както виждате, като цяло нямам строг режим на хранене, но наваксвам с активен живот и тренировки във фитнес залата."