В новия брой на списание Story, което вече е на пазара, Алисия сподели, че двете с Николета са получили предложение да участват заедно в благотворителното шоу "Стани богат", но Лозанова отказала.

''Имах такова предложение и аз приех, тъй като за мен благотворителната кампания е по-важна от личните ми отношения с Николета. А защо тя е отказала – това вече трябва да попитате нея, може би се притеснява от мен", обясни изпълнителката.

Въпреки че Алисия е била склонна да седне до съпругата на Валери Божинов, тя е категорична, че това по никакъв начин не би променило отношенията между двете.

"Относно въпроса за приятелството – ще кажа, че от моя страна със сигурност такова няма как да има, защото имах възможност до някаква степен да опозная въпросния човек и останах адски разочарована. Освен това тя по всякакъв начин, макар и безуспешно, се е опитвала и се опитва да вгорчи живота ми. Заставам 100% зад думите си и разполагам с доказателства за това, но няма да ги разкрия, тъй като ще поставя много хора в неудобна ситуация. Просто искам да стане ясно един път завинаги, че приятелство между нас не може да съществува”, откровено споделя Алисия, цитира bliasak.bg.