Квартетът, който омръзна на цяла България няма да спре да дъни Арията на клеветата. Но няма да говорим за опера, а за сапунката Валери-Николета, Ники-Алисия.

''Каквато и да е моята кариера, треторазрядна или не, е кариера'', изригна Алисия след изказване на плеймейтката Николета, която каза, че не се интересува от кариерата на Алисия.

Двете дами, едната бивша, другата настояща на ритнитопкото Валери Божинов не спират да се нападат във фейсбук, а медиите като ехо разнасят клюките и обидите.

Този път наред е Алисия!

''Няма бивша проститутка. Можеш да родиш дете, да имаш пари, мъже, коли. Миналото ти няма как да бъде забравено. Ако си спала с който ти падне за 50 лева ще стане достояние и на детето ти. Тя явно се е самозабравила толкова, че не помни как си е изкарвала насъщния”, блажено напомни Алисия.

Припомняме, че през 2010г. читател прати линк към сайт за елитни проститутки като написа следното съобщение:

Ники се подвизаваше в този сайт под името Миа. Там са поместени нейни снимки по бельо, а в представянето й пише, че тя е модел с прекрасни зелени очи и е едно от новите попълнения. Ето и нейната тарифа. За четиричасова вечеря сумата е 800 паунда, а за ласки цяла нощ мераклиите трябва да заплатят 1200 паунда. Като екстра е посочен фактът, че Ники извършва и бисексуални услуги и може да участва в оргии. Това допълнително качва цената й, пише blife.bg.

Сайтът е един от известните английски сайтове за елитни проститутки. В него се подвизават много моделки от европейски страни. Всички те присъстват там с псевдоними.

Въпреки твърденията на г-ца Лозанова пред регионален жълт сайт, че някой тайнствен недоброжелател е инсценирал нейните снимки, фактите сочат друго. В този интернет каталог има снимки на стотици високоплатени момичета от цял свят заедно с телефони за връзка.