Алисия открадна Азис от Николета. Двамата фолк изпълнители в момента работят по общ проект, с които искат да изненадат почитателите си.

"Не знам какво точно е станало между тях, но явно нещата са назрявали и те са се скарали". Така лаконично певицата коментира раздялата между своята съперница и новия си партньор на сцената.

"Ние сме творци и за нас е важно да направим един добър проект заедно, трети лица не ме интересуват" - отсече певицата.



Алисия остава в България, въпреки че любимият й Ники Михайлов подписва договор с турски отбор. "Ние сме заедно. Аз съм влюбена и щастлива, но трябва да остана при детето си" - обясни тя за "Предаването", пише TV7.

Тази есен синът на футболиста Валери Божинов е първокласник. Той обаче тренира в Италия и няма да придружи малкия до училището. Валери-младши ще бъде заведен само от майка си.

"Нямаме планове с Николай да живея в Турция. Не се знае той колко време ще остане там. Но за мен сега най-важното е да осигурявам добър живот на сина си. Не може да ходим в една държава и той там да е първи клас. Следващата година да е втори клас в друга държава. Когато мога, ще бъда при Николай и ще му помагам, както мога. Малкият Валери иска да стане футболист и вече тренира" - сподели още тя.