Уникална ръчно шита рокля стана повод за завист на третите годишни награди на Фен ТВ.

Обявената за "Певица на годината" Алисия представи за първи път своя нов хит „Твърде грубо" облечена в сексапилна мини рокличка, цялата с розови Мерилин по нея.

Кокетното тоалетче определено изпъкна сред кожените и лъскави рокли на колежките й и стоеше повече от секси.

 На сцената се разрази същинска буря по време на изпълнението, но още по-шумно бе в публиката, където всички шушукаха относно Мерилин визията на Алисия, станала повод за нейния приз.

Отличието за "Певица на годината" се връчва ежегодно и е най-престижната награда в бранша. Самата Алисия всяка година е сред номинираните в категорията, но за първи път грабва статуетката.

Певицата подражава на иконата от началото на 2009 г. Има няколко суперхита, в чиито клипове е същинска Мерилинка, което й донесе пък най-престижната награда в модния бранш за миналата година - "Моден идол на България". Тогава тя носеше ослепителна рокля от колекцията Мерилин на Dolce&Gabanna, с която повлече крак на модната тенденция у нас.

Oт тогава всички звездни дами се надпреварват да приличат на Мерилин по един или друг начин. То не са букли, модерните червени червила с черна очна линия или просто дрехи и аксесоари с лика й. Новата „Мерилин мания" расте с невиждана сила и помита всяка друга модна тенденция - все пак Мерилин носи усещане за жена, което се харесва и на дамите и на силния пол. 

Факт, Мерилин донесе на Алисия най-високото модно признание у нас за 2009 г. и най-високото музикално признание за 2010 г.