Въпреки че в момента е обвързан с фолк певицата Алисия, той често бива забелязван в компанията на изкусителната репортерка и авторка на книгата „Дневникът на една курва” Калина Паскалева.

Въпреки слуховете, че въртят забранена любов, Жоро и Калина твърдят, че между тях има само приятелство, пише „Телеграф”.

Станоев бил чест посетител в заведенията на столичен хотел, а Паскалева работела като мениджър там. Именно това много ги сближило.

Двамата често били засичани да си гукат насаме, а звездата от „Островът на изкушението” дори има няколко общи снимки с него в Инстаграм.

Под единия от фотосите пише „само приятели”, а зложелатели шушукат, че този надпис бил нарочно написан – за да не се дразни Алисия.



Както неведнъж сама е споделяла, фолк певицата е изключително ревнива. Тя нямала вяра никому след като бившият й мъж Валери Божинов й изневери и я заряза публично. Следващият й приятел – националният вратар Николай Михайлов, също я въртеше на малкия си пръст и изпълнителката от „Ара мюзик” била много наплашена това да не й се случи отново.

Близки до певицата издадоха, че тя много се дразнела на честите срещи на Станоев и Паскалева и често му правела скандали въпреки началния етап на връзката им.

*Калина,Сн. Инстаграм

Източник: slava.bg, Заглавна сн. Фейсбук