Фолк певицата се жегна от стопкадрите на медиите, върху които се изсипаха писания, че има прекалено много несполучливи операции.

В знак на отговор, тя заяви, че ако от това се печели, да продължи да бъде така. Публикува и фотос, на който феновете й казват, че е натурална, видя HotArena.net.

„Забелязвам тенденция - след всяко мое гостуване в телевизионно предаване няколко определени медии да търсят стопкадри, чрез които нагледно да покажат колко пластични операции имам, при това лошо направени. Ако по този начин печелят нещо, оставям ги да дерзаят. А за всички вас, които не се интересувате от жълтини - ето още една снимчица от моето ежедневие! Целувки“, заяви изпълнителката на „Ара“.



Фолк фурията много рядко прави изявления по повод статии, които е видяла в жълтата преса и не са й харесали. Досега го е правила, но само за сериозни теми, които засягат семейството й.

Обаче никога не е късно да кривнеш от принципите си. Фотосът, който Алисия публикува наистина няма нищо общо с вида й, например като този при Диков.



Там певицата изглеждаше повече от потресаващо, а причините за това бе кофти грим.

Въпреки че почитателите й я наричат натурална точно на тази снимка, все пак се забелязва, че има лек макиаж.