Фолк дивата Алисия, която първа попадна под прицела на скритите камери на плеймейтката, е завела дело за вмешателство в личното пространство от страна на тв водещата и екипа й.

Вчера тя е задвижила процедурата. Алисия е подала жалба в Агенцията за закрила на детето.

Причината за недоволството на половинката на вратаря Ники Михайлов е фактът, че фотографите на Лозанова са снимали нея, семейството й и най-вече малкия Валерко без изричното й позволение.



„По закон, независимо дали лицето на детето е размазано или замъглено, е необходимо изричното съгласие на настойниците му. Още по-лошо става, ако материалът вече е излъчен, и то по национална медия, без знанието на родителите. В този случай освен Държавната агенция за закрила на детето отношение по въпроса взима и СЕМ, който следва да наложи глоба на телевизията, позволила си да пусне въпросния запис. Като цяло е напълно недопустимо да се използват непълнолетни лица за изясняване на лични сметки и проблеми – това показва незрялост и абсолютна безотговорност от страна на родителите“, сподели пред репортер на "Марица" шефът на дирекция „Държавна политика за детето“ Цвета Антонова, която е запозната с жалбата на Алисия.



Причина за гнева на фолк звездата стана най-вече коментарът на „гласа зад кадър“, че вози сина на Валери Божинов без колан на предната седалка на тузарския си джип, както и че е пуснала наследника си на първия учебен ден със стари, надраскани и захабени обувки, а има време да си избере за случая чанта за близо 6 бона.



„Никой не й е виновен, че тотално е занемарила грижите за детето си, а непрекъснато се развява из столицата по магазини, фризьори и гримьори. Вместо да съди напред-назад, не е никак лошо да се погледне отстрани. Да не говорим, че с тези си действия само прави допълнителна реклама на съперницата си Николета“, коментират злите езици.