Преди броени дни излезе новият сингъл на Алисия "На кръгъл час".

Певицата сподели в "Открит микрофон" на signal.bg, че е изключително доволна от добрия прием на парчето.

"Имах участия веднага след излизането на песента. Буквално за едно денонощие тя вече се въртеше в дискотеките и се пееше от феновете ми. Не знам дали съм имала песен с такъв успех, но наистина тази много се харесва" - каза изпълнителката.

Алисия разки, че работи едновременно по няколко нови проекта. "На кръгъл час" и още една песен са на младия албански композитор Иркенц Хюка, чиито композиции първа у нас записва тя.

"В същия ден, в който записах тази песен и още една, която е на същия композитор / между другото ще издам, че тя ще излезе януари месец или февруари, ще преценим/, записах и песен на Флори. За момента все още се подготвят нещата около нея. Истината е, че проектът от Фори е за дует с чужд изпълнител, но Флори е само композитор. Дуетът няма да е с него. Текстът е на английски. Преди време много ми се искаше да пусна такава песен, тя изтече в интернет, много я харесаха феновете и им обещах, че ще направя такава песен. Тази, по която работя, е в подобно стилистика" - разказа звездата на Ара Мюзик.