Фолк певицата Алисия окончателно пренесе поведението от чалга сцената и в личния си живот, заформяйки поредния цирк с бившия си Валери Божинов.

В съдебната битка за по-голяма месечна издръжка тя реши да представи необорими доказателства за бащинството на футболиста, като направи ДНК експертиза, пишат от skandalno.net.

Изпълнителката била твърдо решена да направи теста за бащинство, без въобще да се интересува какво ще струва това като пари и време. Също така не й пукало как ще понесе тежката процедура и размъкване по болниците на четиригодишния Валери.

Запознати със съдебната сага издават, че Алисия се решила на отчаяната постъпка, за да докаже един път завинаги, че малкият е правен от Валери Божинов и да спре окончателно всички клюки по този въпрос. Пред своите приятели тя се оплаквала, че роднините на футболиста непрекъснато твърдели, че детето не е негово и тя единствено иска да се възползва от парите му.

Самият Божинов обаче никога не е твърдял, че детето не е негово. Въпреки че нямаше официален брак с бившата си изгора, той веднага припозна детето и дори след раздялата им продължава да се грижи за него. Сега обаче и той ще трябва да се подложи на тест, за да изпълни изискванията на вероломната жена.

Алисия е категорична, че ако той откаже да прави това, адвокатите й разполагат със законови механизми, които да го принудят. Лекари - специалисти обаче са категорични, че на практика процедурата по доказване на бащинство не е съвсем точна и винаги може много лесно да се манипулира.