В обятията на сексапилен здравеняк се оказа Алисия. Фолкпевицата взриви мрежата със снимка, на която тайнствен мъж с изключително атлетично тяло я прегръща нежно, видя "Бълагрия днес". Алисия рядко си позволява подобен тип снимки, които да демонстрират близки отношения с мъж. Е, ето! Снимката е факт и от нея ясно си личи настроението им.

В последните години Алисия упорито пази личния си живот. Миньончето в попфолка упорито отказва да направи признание кой е мъжът в живота й и колко точно са близки отношенията им. Според запознати бившата жена на футболиста Валери Божинов живее с новата си изгора. Именно той й дава стимул и сила да направи рязка промяна в начина си на обличане и да разработи собствена модна линия. При едно от последните си участия Алисия отнесе сериозна критика за начина, по който изглежда. Изпълнителката на хита "Карамел" се появи на сцената на дискотека само по дълга риза и не остави почти нищо на въображението.

Последните клюки около името на сексапилната фолкфурия се завъртяха около името на бизнесмена Симеон Филипов. Алисия така и не потвърди връзката си с него. Обратите в личния си живот Алисия реши да спре да споделя още след като се раздели с вратаря Ники Михайлов. За страстната си любов с Бирмата Ася, както е истинското име на изпълнителката, не обели и дума.