Фолк певицата Алисия преследва Валери Божинов като побъркана ревнива съпруга.

Откакто научила, че бракът му с Николета е провален, изпълнителката прави всичко възможно, за да си върне бившия.

Щом разберяла, че Валери си е в България, Алисия веднага разузнавала къде се намира и тръгвала по петите му. А когато нямала възможност, изпращала приятелките си да го следят.

Фурията стигнала дотам, че следяла Божинов дори когато бил на бизнес преговори за бъдещата си кариера.

Алисия не можела да преглътне факта, че футболистът е в отлични отношения с Николета, макар да са в развод. Когато преди 4 години тя се раздели с Валери, двамата не успяха да запазят добрия тон.



Сега, когато вече не е с Ники Михайлов, акциите на Алисия са паднали главоломно и няма изгледи за нов мъж на хоризонта. Това била и една от причините певицата да иска да си върне Валери обратно, пише в. Галерия, цитира hotarena.net.

Изпълнителката на „Важно ли ти е“ смятала, че като дебне Божинов, ще успее да се събере отново с него. Алисия дори се хвалила пред приятелки как Валери й звънял по 100 пъти на ден и може би ще се съберат.

Футболистът обаче спазвал дистанция и бил изключително резервиран в отношението си към бившата. Разговорите им се ограничавали само до грижите за малкия Валерко.

„По-добре да се ориентира към друг спонсор, защото с Валери няма да й се получи. Божинката никога няма да се върне при нея, още по-малко пък ще й финансира проектите и прищевките“, коментират авери на футболиста.