„Повече жени ти пожелавам. Тези са ти малко вместо мен. Повече пари, че всички казват - след мен си бил разорен. Повече успешни изневери - как можах да хвана точно теб…“

С този рефрен Алисия не само излива мъката си по Ники Михайлов, но и разкрива каква е причината да се разделят – а именно неуспешните му изневери.

В новото видео фолк звездата е пресъздала целия скандал покрай раздялата си с футболиста, пише HotArena.net.

Песента „Говори бившата“ е на певицата Ванеса, а Алисия участва само във видеото. Според запознати обаче, текстът също е неин.

В клипа изтупан тузар изневерява с блондинка. Героинята на Алисия го хваща на калъп, точно както и певицата е хванала Ники Михайлов последния път.

В реалния живот след скандала Алисия си е събрала багажа и се е изнесла от апартамента на футболиста в „Лозенец“ – досущ като във видеото.

„Тихо, знам със други, че празнуваш, млъквай, говори бившата сега! Млъквай, виж с добро, че съм дошла“, се пее още в парчето „Говори бившата“.

Няма и съмнение, че фурията от Вакарел го е посветила на Ники, а близки до нея коментират, че по-бивша отсега Алисия никога не е била…