Фолк певицата Алисия се загуби от хит класациите в последните месеци, но това не й пречи да обикаля клубовете в страната, след като забраната от пандемията падна. При всички положения красавицата от Ихтиман, знае какво да направи, за да се презентира добре, а именно мощно напомпано деколте, видя HotNews.

Чисто новият силиконов бюст на Алисия лъсна прясно в пловдивския клуб "Бушидо", където имаше участие този четвъртък. Певицата така се раздаваше, че за малко да покаже зърна.

Певицата беше избрала повече от подходящ тоалет за презентацията - бяла рокля с цепка от страни. Моделът и кройката перефектно я издължават, а цветът е повече от подходящ, за да изпъкне това, което мнозина присъствали на участието й забелязаха, а именно напращялата гръдна обиколка. 

За момента изпълнителката не издава подробности относно кобиците, но познавайки я като персона, която не обича да разказва за личния си живот и принадлежности, най-вероятно ще се наложи да гадаем колко точно са пропорциите. Да са й честити!