Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон Филипов, с когото се запознала преди повече от година, разбра само Hotnews.bg. Причината за срещата станала лека катастрофа на хлъзгав път във време с много сняг. Певицата ожулила колата и спряла да огледа щетите, но докато автомобилът бил спрян, той бил ударен от трета кола. Пострадали и трите коли-на певицата, на Симеон и на третия участник в ПТП-то.

След катастрофата започнали да се засичат на различни места, а заварката станала на катамаран, обясни тя, но без да назовава името на Филипов. Лодката оттогава е любимата почивка на изпълнителката, но тя много обича и белите спортове. 36-годишна Алисия се качила на ските миналата година и вече е запален почитател на този спорт „Като се качиш в планината, забравяш всичко, малко ме е страх, но адреналинът е невероятен”, обясни тя.

Алисия е станала и истински астролог и ходи на уроци при звездобройката Мария, която дава съвети на известни личности и има собствена рубрика в предаването „На кафе”. Тя консултирала с нея участието си в „Маскираният певец” и след неин съвет решила да участва. Имала много съмнения и в първия момент не харесала образа на Принцесата, макар че харесала костюма от пръв поглед. В началото оприличила маската на лицето на Алиса от „Алиса в страната на чудесата”, но днес съжалява, че музикалното шоу е приключило.

снимка:инстаграм алисия