Алисия и Емануела от години не се обичат и дори два пъти вдигаха люти скандали помежду си, но в последните месеци го играеха близки приятелки. На светски партита двете певици на ''Ара" често си шушукаха на уше.

Зад приятелството им, определяно от някои като лицемерно, се криела яростна конкуренция коя е по-по-най във фирмата на Виктор Касъмов. И именно фактът, че се чувства недооценена, накарал настоящата любовница на Ники Махайлов да прибегне до врачка и да направи магия за лош късмет на конкурентката. Според запознати след като изгуби Божинов, Алисия се вманиачила на тема ''врачки и начините за въздействие върху битието ни''.

Тя искала да постигне висоти в кариерата си, за да се докаже пред бившия си, че не е трябвало да я замества с Николета Лозанова. Пречка по пътя й била Емануела. Алисия обаче не смеела да направи магия на бременната Николета заради поверието, че това ще й се върне многократно. Затова предпочела колежката.

Според очевидци Алисия си наредила късметчетата в новогодишната баница на ''Станция Нова'', за да й се падне два пъти ''Ще закриваш турнето''. Да си нагласи късмета ѝ, помогнала пиарката на предаването, която била пиарка и на футболиста Ники Михайлов, спряган за гадже на певицата, пише slava.bg.

 Алисия каза: ''Хайде, стига с глупости и интриги по мой адрес. Вече е смешно, дори не мога да си представя докъде ще се разгърнат фантазиите." От своя страна Емануела заяви: ''Не вярвам в магии и не мога да разбера хората, които прибягват до такива средства. Надявам се, че всичко това са само грозни слухове.''