На Сирни заговезни, когато християните си искат взаимно прошка, фолк певицата Алисия заяви, че прощава, но не забравя.

„Да простиш не означава да забравиш. Да простиш означава да запомниш, че никой не е съвършен, че всеки от нас прави грешки. Да простим и да ни бъде простено!“, написа звездата в своята официална страница.

Неотдавна певицата сподели, че е вярваща и смята, че всичко в този живот се връща.

„Чувала съм, че ако направиш нещо лошо, то ще ти се върне. Аз се водя от това нещо. Старая се да бъда коректна към хората и се надявам на същото отношение от тях“, каза Алисия, пише Pik.bg.

Припомняме, че на първи март певицата празнува и своя рожден ден в столичен клуб. За събитието тя бе избрала дълга червена рокля, върху която бе преметнала малка модна чантичка. За визията си Алисия получи много комплименти от най-верните си фенове, които я затрупаха със суперлативи и пожелания за празника.

Певицата пък не забрави да им благодари със следното съобщение:

''От цялото си сърце ви благодаря за милите пожелания! Наистина ме направихте най-щастливата рожденичка! Обичам ви!
Ваша тотално: Алисия''

Партито на певицата бе строго охранявано, като в заведението беше обособена специална ВИП зона, в която простосмъртните не бяха допускани. За 31-годишината си певицата получи и специална торта със своя лик.

Въпреки празниците, Алисия не забравя да се погрижи за фигурата си, като само преди час зарадва почитателите си с нова публикация. Певицата си пусна снимка във Фейсбук, на която е облечена в спортен екип с анимационен герой, а посланието към нея е за здравословен начин на живот - със спорт и закуска:

''Горещо препоръчвам на всички дами да спортуват - за добра фигура и повече тонус. Ако фитнесът ви е скучен, изберете спининг, кангоджъмп или просто покарайте ролери в парка. И трите съм ги практикувала и, освен че дават резултат, е адски забавно!
И още нещо изключително важно, което аз никога не пропускам - закуската!''