Нова песен готви Алисия в репертоара си. Парчето ще се казва „Ку*волета“ и ще бъде посветено на вечната й врагиня Николета Лозанова.

Фолк дивата предвиждала песента да е мръсен кючек, в който оплюва съпругата на бившия си.

Всъщност „Ку*волета“ е естественото продължение на „творческата война“, която тръгна през последните месеци между Алисия и Николета.

Старт даде фолк дивата с парчето „На кръгъл час“, в което изпя: „Само ще попитам има ли проблем, с новата до тебе да се разберем. Мога да й кажа няколко неща. Вече знам, просто знам как ще гледа тя. Хей, просто дишай, днес ще бъда пас. Скъпи, аз не падам ниско като вас“.

Не остана и съмнение, че е написана за Николета и Валери, което провокира плеймейтката да избухне във Фейсбук с разрития за изневерите на половинката на Алисия – Ники Михайлов.

Но това не бе достатъчно отмъщение за Лозанова, затова тя пусна тежката артилерия в лицето на приятеля си Азис.

Последният му хит „Нещо мръсно“ бе посветен на Алисия с думите: „Стига ми си се правила на Николета, прякора ти знаеш ли, че е м*нета? Ало, стреснатата, оправила си нослето – „Кво бе, лизинг.. изплати ли си поршето?“. Текстът на цялото парче е брутален и адски нецензурен.

Именно в отговор на него идва и новата песен на Алисия, за което се очаква да е също толкова скандална като последната на Азис, пише „България Днес“, пише hotarena.net.

Жалко, че с това отмъщение Алисия не осъзнава как противоречи на думите от песента си: „Скъпи, аз не падам ниско като вас“…