Алисия днес празнува рожден ден, но вместо да си подари ваканция на някои топло място или пък да организира семейно тържество, ще бачка. Тя има участие в пловдивски клуб, където със сигурност ще бъде изненадана с торта и букет. Сексапилната брюнетка, която е родена в Ихтиман, чуква 35 години и е затрупана от ангажименти. Изпълнителката приема участие поне три-четири дни в седмицата, защото е сама в личен план.

Според вестник „България днес” тя за пореден път се е разделила с гаджето си. След бурен любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев-Бирмата решили да прекратят окончателно взаимоотношенията си по настояване на нежната половинка в двойката. Тя напира за сватба, но срещнала категоричен отказ по този въпрос от Георги.
За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като Алисия за пореден път засяга темата за сватба. Щом вижда, че Георги Станоев не е готов да вземе важното решение, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено. След като и Бирмата се оказа неподходящ за нея, Алисия отново е в търсене на голямата си любов, коментира „България днес”.