Алисия е взела мерки, за да подсигури благополучието си. След драматичните събития в личния си живот фолк певицата надяна амулет. На партито на "Фен ТВ" преди вечер изпълнителката на "Твоя тотално" пя с конец на ръката си, а на него закачена малка висулка.

Певицата разказа на свои колежки, че това е специален амулет, създаден да я пази от лоши очи. "Много такива са вперени в мен, особено от някои хора", драматично пояснила бившата половинка на Валери Божинов. Тя била убедена , че липсата на късмет в живота й се дължала на магии и уроки, и затова е решена повече да не става жертва на зли енергии.

Според колежките й защитната сила на амулета била насочена конкретно срещу съперницата на фолк певицата - плеймейтката Николета Лозанова. Последната открадна мъжа й и баща на детето й, омъжи се за него, а в момента очаква и второто му бебе.

"Сигурно амулетът я пази от Николета. Кой знае каква негативна енергия й праща чак от Португалия, където живее с Валери. Николета все намира начини да я дразни", коментираха в близост до фолк певицата.

Алисия се страхувала, че може да се появи и друга жена, която да й открадне новия мъж Ники Михайлов, който пък е бивше гадже на Николета Лозанова, пише вестник "Всеки ден".

Снимка:Bulphoto