В Испания, на стадион „Сантяго Бернабеу”, отпразнува своя 37 рожден ден фолк певицата Алисия. Навръх личния си празник изпълнителката реши да зарадва не е себе си, а сина си Валери. Божинов-младши сбъдна една от най-големите си мечти, като изгледа на живо дербито между Барселона и Реал Мадрид. Наследникът на певицата беше на стадиона, където се появи и звездата Кристиано Роналдо, но не като футболист, а като зрител.

Божинов младши се похвали на другарите си, че Алисия е решила да сбъдне най-съкровената му мечта. " Ти си моята сбъдната мечта", отвърна певицата на сина си. Един от многото уважили Алисия за празника й, беше бившият й мъж Валери Божинов. Той е сред първите, поздравили брюнетката. Двамата отдавна заровиха томахавките и изневярата на футболиста е простена в името на общият им наследник.

Редица колежки на Алисия също пуснаха честитки за рождения ден на певицата. Гери-Никол дори изпя песен на фолкаджийката по време на свое участие. За първи път откакто е на музикалната сцена, Алисия отмени участията си в дните покрай рождения си ден и е решила за да празнуват с любимите си мъже.

Преди време „България днес” писа, че Алисия има връзка с бизнесмена Симеон Филипов. Двамата не демонстрират любовта си в социалните мрежи не дават изявления по темата, но често могат да бъдат забелязани заедно из тузарските заведения. От миналото лято двамата живеят под един покрив в скъпарски имот в полите на Витоша. Личният самолет на Филипов също е на разположение на изпълнителката.

снимка:инстаграм алисия