Фолк певицата Алисия се появи със сочни силиконови устни на последното си участие. С тях тя надмина рекорда на колежката си Мария за плътни джуки.

Феновете на гаджето на Ники Михайлов напълно одобриха новата й визия, но имаше и такива, които подметнаха, че за малко да я объркат с миньончето.

„Алисия уж беше против силикона на лицето и се кълнеше, че плътните й устни са напълно естествени и си ги харесва, а сега ги е напълнила повече и от Мария. Явно е видяла, че онази с джуки забърса голям милионер и сега и тя се е наблъскала”, коментират колежки на фолкаджийката.

Според нейни близки дружки обаче идеята за огромното количество материал в устните й не е нейна, а на Ники Михайлов. Вратарят на „Твенте” лично платил за процедурата и бил категоричен, че така певицата е в пъти по-неотразима.

Двамата продължават връзката си, която подновиха преди две седмици след кратка, но скандална раздяла и най-вероятно това е опита на футболиста да се реваншира на певицата заради преживените притеснения, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.