Вакарелската певица Ася Дойчева, по-известна като Алисия, се разхожда с още по-голямо деколте от няколко дни насам, пише столичен вестник.

Новите си напращели гърди изпълнителката раздруса в последното си видео. То е към песента й „Познаваш ме“ и излезе на бял свят преди няколко дни.

Алисия легнала на операционната маса за нов бюст в началото на октомври, когато ѝ била планувана интервенцията за смяна на имплантите. Срокът на изкуствените цици изтичал и брюнетката решила при подмяната да увеличи размера на гръдната си обиколка. Ася обаче не играе на дребно, тъй като при избора си на нови цици тя се спряла на един от възможно най-големите варианти – по цели 750 кубика силикон във всяка гърда. С подобни изкуствени деколтета могат да се похвалят Андреа, Емануела и Катрин Вачева.



Интервенцията била извършена в частна столична клиника, където любимката на Ники Михайлов броила 11 000 лева за имплантите, операцията и престоя. Алисия се хвали, че новите ѝ гърди са последно поколение американски импланти, чиято гаранция е до живот. Предишният ѝ силикон не бил от рисковия, който гърми и носи рак, но все пак тя се сдобила с него през 2005 година, когато пластичната хирургия все още не била на нивото, което е днес.



Изпълнителката на „Карамел“ е известна с щедростта си, щом става дума за красотата ѝ. Чалга фурията няма страх от скалпела и е лягала на операционната маса, за да коригира не само бюста си, но и още нос, скули, опъвала си е и бръчките.

Деколтето обаче категорично е най-важната част за Алисия, тъй като още от ученическите си години днешната певица имала комплекс от малкия размер на чашката на сутиена си. Тогава Ася отнасяла куп подигравки от съучениците си от мъжки пол, които сравнявали тялото ѝ с плоскостта на дъска.



Според запознати именно с новите си напращели цици певицата е успяла да върне Ники Михайлов в леглото си. Двамата се събраха неотдавна, след като малко преди това за пореден път се разделиха, уж завинаги.