"Нищо не може да обедини две жени така, както омразата им към трета".

Типичният пример за това са настоящата половинка на Валери Божинов - Биляна Дол-Йенич, и майката на сина му Алисия, пише в. България днес. Двете организираха общ фронт срещу голямата им врагиня Николета Лозанова и непрестанните й изисквания към футболиста. Обединени от ненавистта си към плеймейтката, дъртото коте и фолкпевицата неочаквано се сближиха. За войната между Николета и Алисия се знае от години, но в нея от известно време се е включила и Биляна. Тя е бясна на Лозанова, която не пропуска случай да вдигне скандал на Валери или да му иска пари.

Божинов запозна настоящата си половинка и Алисия през лятото. Тогава той беше довел Биляна в София и ги срещна, когато взимаше сина си. След това изненадващо фолкпевицата поздрави Биляна за рождения й ден през септември.

"Честит рожден ден, красавице!", написа тя на стената на дъртото коте. Певицата е далеч по-активна в отношенията си с настоящата жена до нападателя на "Партизан". Тя постоянно "лайква" снимките на Биляна и Валери. Дори тези, в които знойната сръбкиня се обяснява в любов на Божинов.

Снимка: Instagram