Фолкпевицата Алисия се сдоби с чисто нова кола, пише "България днес". Певицата изглежда повече от доволна и дори повози приятелка в лъскавата си придобивка. Не само автомобилът е нов за Ася, както е истинското ѝ име. Изпълнителката на "Запали" се тунингова и с чисто нова татуировка на прасеца, която е под формата на сърце. Преди време се заговори, че красавицата ще слезе от сцената, за да създаде семейство с половинката си Симеон Филипов.

Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина ѝ Валерко. Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите ѝ рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете ѝ.

Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите ѝ половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.