Най-новата песен на Алисия се превърна в истинска интернет сензация. Буквално за часове „Старай се да си първи“ събра над половин милион прегледа в YouTube и вече е под номер 1 в клиповете, които набират популярност.

Песента и е специален жест от фолк звездата за всички нейни почитателки. „Това е най-женският месец от годината. Искаше ми се да направя нещо специално и лично за жените. Радвам се, че премиерата на „Старай се да си първи“ съвпадна и с моя рожден ден. Всяка година получавам страхотни пожелания и подаръци за моя празник и исках тази година да направя същото за моите почитатели“ – сподели тя.

Звездата на Ара мюзик пусна новото си видео навръх своя рожден ден, който е на 1 март. „ Благодарна съм, че имам всичко, за което съм мечтала и се надявам само да мога да го задържа задълго “, допълни тя в своя профил в социалната мрежа.

Във видеото на песента "Старай се да си първи" певицата сменя няколко визии, като споделя, че сама се е погрижила за тях. „Реших този път да заложа на себе си за стайлинга. Разбира се, зад мен стои голям екип. Надявам се и песента, и клипът към нея да харесат на моите почитатели“ – допълни актуалната изпълнителка.