Алисия и новата й стара любов Ники Михайлов са се събрали с обещанието, че този път нещата ще са наистина сериозни.

Чалга певицата е поставила ултиматум на вратаря, че му прощава и го приема отново, но вече иска да имат дете, пише в.„Всеки ден". Тя има син от бившия си мъж Валери Божинов, но сега й е времето за второ.

Въпреки че са заедно от 4 години, през които двамата на няколко пъти се разделят и събират, синът на Боби Михайлов така и не предприемал някоя стъпка, с която да гарантира на изпълнителката, че намеренията му са да са семейство.



„Или се ожени за мен, или поне ми направи бебе!", заявила фолкаджийката. Въпреки че гледа малкия Валерко и се грижи за него като същински отговорен баща, Николай също вече се замислял за свой наследник. Той признал пред свои приятели, че му е време да си направи бебе.„От известно време го обмислям, всичките ми колеги, приятели и връстници са станали бащи, аз за какво чакам?", споделил Ники.



Вратарят е категоричен, че бляскаво бъдеще чака него и Алисия. Няма какво да загърбваме с Алисия! Миналото ни е перфектно, а бъдещето ще е още по-добро", разказва спортистът пред списание Story.