Фолк певицата Алисия сподели, че с бащата на детето й - футболиста Валери Божинов са в нормални отношения: "Такива, каквито трябва да бъдат при едни разделени родители", казва тя пред в. "Труд".

"Със сигурност е трудно да си работеща майка не само в моя случай, но и по принцип. Никога не съм се замисляла да се откажа от кариерата си. Поне на този етап е така, защото благодарение на работата, която е удоволствие за мен, осигурявам бъдещето на сина ми. Което е всъщност целта на всеки един родител. Но това в никакъв случай не ми пречи, когато съм вкъщи, да бъда домакиня", откровена е тя.

Валери Божинов ще посрещне новата 2017 година в компанията на сина си Валери-младши.

„Досега винаги съм празнувала на Нова година със сина си. Но този път той ще бъде с баща си, затова аз ще се забавлявам с моите почитатели в известен столичен клуб, където изпълнения ще имат още Мария, Илиян и Гъмзата“, разкри изпълнителката пред „Труд“.

Изпълнителката споделя, че през годините е чела доста абсурдни неща за себе си.

"Доста често съм се замисляла да повдигам съдебни обвинения, но близките ми са ме разколебавали, за да ми спестят времето и емоциите покрай едно такова нещо", казва още певицата.