Неочакван подарък, от който й настръхнаха косите, получи за имения си ден вчера Николета Лозанова.

Приятелско общо селфи на фолкпевиците Андреа и Алисия буквално изправи НиЛо на нокти. Най-големият враг на Лозанова – Алисия, и доскорошната й най-добра дружка Андреа са си станали първи приятелки, пише "България Днес".

Не е ясно кога и как са се сдушили двете певачки, но показаха в социалните мрежи, че се разбират повече от добре. Снимки и клипове от светско събитие, на което Ася и любимата на Кобрата са отишли заедно, буквално вцепениха именичката.
Това е поредната гавра на Алисия с жената, отнела съпруга й. 

След като преди време Азис застана на нейна страна и отсвири Николета, сега дойде ред и на Андреа. Ася заби в земята Лозанова, която напоследък е сам-самичка.

Отношения между Андреа и Николета се променят през месец и двете силиконки ту се карат, ту пак са си близки. Този път обаче приятелството между тях е завинаги в миналото. Каква е причината за скандала им, и двете упорито не искат да издадат. По всичко личи, че НиЛо е много сгафила, щом Андреа й отмъщава с най-големия й кошмар.

Докато Алисия и най-новата й дружка се забавляват заедно, НиЛо се е отдала на активна почивка в Мадрид. Плеймейтката прекара там рождения си ден преди седмица и е решила да удължи престоя си.

Лозанова е взела със себе си щерка си Никол, но компания й прави още някой, когото тя упорито крие от фотообектива и само намекна за него в емоционален пост.