Алисия има сериозен проблем с пластичните операции. Изпълнителката от доста години се подлага на подобни процедури, в резултат на което лицето й вече е като восъчна маска.

Последния й опит обаче окончателно я довърши. Певицата вече дори не може да се усмихне нормално.

Алисия открай време е суетна и се опитва да спре неумолимия ход на времето. Вместо да изглежда млада и свежа, на 30 години певицата е като някоя лелка. Почти през месец изпълнителката е на процедури, които буквално я съсипват. На участие в столична дискотека певицата дори не можа да се усмихне, камо ли да затвори устните си, които изглеждат по патешки нацупени.



Пластиките на Алисия нямат край, въпреки че певицата признава само са 3-4 корекции най-много. Както е тръгнала обаче, скоро лицето й ще се разпада като това на покойния Джако.



Сравненията между снимките само преди няколко седмици и днес са показателни - певицата е видимо променена. А ако я видите в зората на кариерата и сега, със сигурност ще решите, че става въпрос за двама души, които нямат нищо общо помежду си.



Най-големият проблем на певицата обаче остава неспособната й да изразява емоции с мимическите мускули на лицето си. Благодарение на ботокса, то е буквално замразено...