Фолк фурията Алисия отново е в отбора на необвързаните дами.

За пореден път Ася се е скарала с дългогодишния си партньор Николай Михайлов. И понеже вече й е писнало от приливите и отливите в отношенията им, певицата не губи и минута от ценното и време и бе засечена да флиртува открито с не по-малко богат и атрактивен милионерски наследник.

Става дума за единия от синовете на бившия министър в правителството на Сергей Станишев – Асен Гагаузов – Павлин. Павката от дълго време е почитател на Алисия и двамата често се засичали по светски партита и по нейни участия.



За пръв път двамата демонстрирали истинска близост на модно ревю за прически в столичен клуб, където Ася била сред официалните гости.

Фурията пристигнала с трима охранители и веднага се насочила към новата си мишена – Павлин. Камерите и фотоапаратите не й попречили да му говори на уше, което е нетипично за нея, пише „Галерия“, цитира hotarena.net.

За милионерския синковец е известно, че е сред най-оборотните столични плейбои. Той никога не оставял без женска компания, но и рядко се задържал с една и съща дама. В момента имал официална любовница – маникюристка, а връзката си с нея не афиширал, тъй като професията й му рушала имиджа. Затова смятал Алисия за по-висока топка и се целил в нея...