Любовният живот на фолкпевицата Алисия е разкрит.

Шумен скандал с Валери Божинов, раздяла с Ники Михайлов, любовни авантюри с куп родни бизнесмени, сполетя певицата през последните години, пише "България Днес".

От известно време насам Ася, както е истинското й име, не отрича, че има мъж в живота й, но упорито крие името му. Е, истината не се оказа чак такава мистерия. Новият й мъж не е някой новоизлюпил се милионер, не се е събрала и с бащата на детето си Валери Божинов.

Алисия се върна при Николай Михайлов. Единствено папараците на "България Днес" имат доказателство, че певицата и вратарят на националния отбор по футбол отново са заедно.



В момента Ники Михайлов е в Италия, където пази за Верона, а Алисия в България.

Разстоянието обаче нищо не значи. Ася е с пълните привилегии да ползва на свое разположение личния автомобил и шофьора на сина на Боби Михайлов.

Само преди няколко дни Ася отиде на фризьор в луксозен столичен салон. Тя излезе с чисто нов цвят на косата си и веднага извади мобилния си телефон.

Едно позвъняване бе достатъчно и само след минути при нея долетя личният шофьор на Ники с джипа му, който я откара вкъщи. Ася упорито се опитва да скрие, че отново е заедно с Михайлов.

Въпреки всичките й обяснения, че двамата са само приятели, е доста странно вратарят да остави автомобила и охраната си на нейно разположение. Никоя от бившите му приятелки не се е радвала на подобна привилегия.

Новата фризура на певицата също не е случайна. Тя се премени само ден преди празника на любимия си - Никулден. На самия 6-ти декември изпълнителката не е имала участия и според нейни близки е заминала при Ники. Самият Михайлов също за пръв път след раздялата с Алисия си позволи да признае, че има жена до себе си.