Facebook потребител вбеси фитнес маничката Алисия.

Любимата на Ники Михайлов получи доста положителни коментари за стегнатото си тяло след като пусна поредица от снимки в социалната мрежа. Наред с тях обаче, се открои мнението на антифенка на чалгаджийката.

„На колко години си, че се снимаш като дете пред огледалото? И двете с Николета сте толкова жалки, само външния ви вид ви интересува. Имате деца, съвземете се. Какви са тези пози и чупения на стойки?, е коментарът под снимката, на която Алисия показва как вае тяло във фитнеса, пише zasada.bg.

Facebook маничаката стига и много по-далеч, коментирайки, връзката й с Ники Михайлов:

„От желание хората да не те мислят за изоставена, тръгна с 6-години по-млад. А Никито толкова ти изневерява, че и ти не знаеш колко…”.

Мнението на антифенката предизвика множество коментари сред останалите почитатели на изпълнителката, които побързаха да защитят любимката си, коментирайки, че подобни релефи се постигат доста трудно след раждане.

Антифенката пък даде за пример фолк изпълнителката Лияна, която има едно от най-сексапилните тела във фолка, но не публикува снимки, на които показва задника си.

„Има разлика между това да си във форма заради себе си, и да си във форма, за да се показваш по чалготеките”, категорична е жената, която очевидно недолюбва Алисия.

Този коментар буквално вбеси половинката на Ники Михайлов, която заяви, че ще продължава да качва още подобни снимки, защото страницата във Facebook е създадена за хората, които я обичат.

„Така че бих те посъветвала да не си губиш времето в моята официална страница, ако не ти харесва. А ако те притеснява, че мъжът до мен е с 5 години по-млад, то тогава наистина имаш сериозен проблем. Пожелавам ти да го превъзмогнеш и да обърнеш повече внимание на собствения си живот. А аз ще продължа да се снимам както си искам и където си искам за собствен кеф и за този на моите почитатели!”, категорична бе Алисия.