Поп–фолк певицата Алисия направо побесняла, когато прочела за изказванията на гримьора Мис Бони който заяви, че в неговите очи певицата изглежда блудкава, безвкусна и грозна.

Възлюбената на Ники Михайлов на секундата се зарекла да си търси правата по съдебен ред и веднага му ревнала да й търси добър адвокат.

След като приключила първата си среща с юриста, обидчивата Алисия споделила пред свои приятелки, че възнамерява да заведе иск за минимум 200 000 лева. Изказването на Мис Бони толкова я огорчило, че не могла да спи три дни и две нощи. Освен това напълно провалил усилията й да изглежда привлекателна и интересна в очите на публиката.

Според източници от ВИП средите, самият Мис Бони доста се притеснил, когато разбрал за намеренията на отмъстителната певица. Уплашил се страшно много и започнал да търси начини да се свърже с нея. Тя обаче непрекъснато му отказвала разговорите по телефона, а също така изтривала и емейлите, които изпращал, пише skandalno.net.

Според приятелки на Алисия обаче, нещата нямало да стигнат толкова надалеко. Те обясняват, че тя била от така наречения тип хора ''мека мария'' и бързо се палела, но и бързо й минавало. Най – хубавото било, че не е и злопаметна. Най – вероятно щяла да се съгласи на публично извинение от Мис Бони, ако той е съгласен да признае грешката си.