На Алисия й се ще да е истинска принцеса, досущ като образа, зад който се крие в шоуто „Маскираният певец“. Чалгаджийката досадно натяква на приятеля си Симеон Филипов, че иска да се омъжи на сцената на риалитито, пише в. „Уикенд“.

Певицата давала за пример плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в ефир преди година и половина. Тя каза „да“ на ММА боеца Георги Валентинов в предаването „Като две капки вода“, но после разтури годежа и се залюби с Благо Джизъса. 

„Как ми се иска и на мен някой да ми предложи брак в някое тв шоу. Ето, Джулиана Гани разкри, че е бременна от сцената на „Маскираният певец“, ще е хубаво и аз да бъда запомнена с нещо, след като сваля маската“ – заявила пред дружките си Алисия, която не може да се похвали с голям успех в любовта.

Жоро Бирмата (в ляво) и Мони Филипов (в средата)- бившият и настоящият мъж на фолк певицата. Снимка: в. Уикенд

От лятото на 2018 г. Алисия има връзка с богаташа Симеон Филипов. Тя все по-често загатва за аферата, като пуска техни общи снимки, но крие лицето на мачото. Бившата половинка на Валери Божинов много се надява Мони да я заведе пред заветния олтар, но за момента баровецът изглежда няма такива намерения. Мълвата носи, че родителите му никак не харесвали певицата за снаха.