Тя беше едно от най-желаните лица на '90-те години.

Пълна с очарование и лолитски сексапил, появата й в интимната компания на щерката на Стив Тайлър – Лив в клипа на Crazy, я постави в сърцата на милиони рокаджии завинаги.

Въпреки че продължава да се снима в киното, филмите на Алисия Силвърстоун не се радват на главозамайващ успех.

"Лекият живот" е в основата на всичко, но не защото Алисия се е разглезила от славата и богатството, и вече на влага сърце в нещата, които прави – напротив. "Лекият живот" е името на набиращия все по-голяма популярност сайт на звездата.



TheKindLife.com е платформа, в която една от най-популярните веганки и защитнички на животните в света споделя своите тайни затова как да живеем в синхрон с природата, да се поддържаме красиви, благодарение на екологично чисти похвати, да се чувстваме здрави и спокойни.

Сайтът е продължение на книгата й "Леката диета" и чрез него Алисия цели не просто да информира, но и да помага на своите почитатели и читатели:

"Без значение на какъв етап от живота сте, вие със сигурност ще се натъкнете на неравности по пътя. Не се притеснявайте! Това е нормално. И вие сте попаднали на правилното място, защото можете да си дойдете тук, ако имате нужда от съвет или имате въпроси. Просто ми изпратете съобщение и аз ще направя всичко възможно, за да ви помогна! "Благосклонният живот" е място, където всички ние можем да се подкрепяме взаимно по този път към по-здравословен и по-щастлив живот.



Този сайт е фантастичен ресурс за тези, които искат да се поровят по-дълбоко в света на здравословния и екологично чист начин на съществуване. "Лекият живот" е място, на което можете да получите ценна информация и източници, които да ви помогнат да направите всеки аспект от живота си по-благосклонен. Аз ще публикувам тонове снимки, блогове, видеоклипове и подробна информация за живота ми, които помогнаха на мен да бъда по-добър човек. Моите приятели, колеги и медицински специалисти също ще публикуват информация на сайта.



Целта ми е да споделя всичко, което съм научила по време на пътуването си и искам всички вие също да споделяте своя опит с мен. Нека се вдъхновяваме взаимно и да си помагаме един на друг, за да живеем най-здравословния и най-благосклонен живот за всички нас!"

На сайта на Алисия може да намерите купища интересни вегански рецепти, съвети за майчинството -как да храните, да обличате и да свързвате детето си с природата и любопитни видеа, които вдъхновяват за един съобразен с "мама Земя", както я нарича Алисия, лайфстайл.

Само преди дни актрисата организира парти за сина си във ферма край Ел Ей, на което Беър получи специален подарък – агънце на осем дни.



Актрисата многократно е била критикувана за своите родителски решения като това да храни детето си само с растителни продукти, да дъвче храната му преди да му я даде и да приема собствената си плацента под формата на хапче веднага след раждането.

Въпреки многото нападки, Алисия е уверена в своите решения и има в подкрепа редица аргументи:

"Сигурна съм в изборите, които правя, защото съм много добре информирана и се доверявам на инстинктите си, а когато имам нужда, се обръщам към хора, които ме вдъхновяват. Останалото за мен е информационен шум!".

Каквото и да говорят критиците й, това което се вижда с просто око е, че Алисия изглежда здрава, щастлива и уверена в нещата, които прави.