Алисия планира да промени името на сина си Валери Божинов-младши и да го кръсти по друг начин.

Фолкаджийката е бясна на бащата - футболната звезда Валери Божинов, който я заряза и се залюби с по-младата и хубава Николета Лозанова.

"Валери не заслужава детето му да носи неговото име. Той остави сина си без семейство. Ще променя името на Валери още докато е малък и не разбира. Освен това татко му няма никакви права върху него, а и не се интересува грам от съществуването му", заканва се Алисия.

Само преди месец Валери-младши навърши три годинки, а баща му си дойде в България, за да бъде с детето си на рождения ден. След това Божинов присъства на кръщенето на наследника си, а накрая се осмели да признае, че вече е разделен с Алисия и живее заедно с плеймейтката Николета Лозанова.

Във фолк средите са на мнение, че заканите на Алисия да промени в паспорта името на детето си са с цел да накара Валери Божинов да плаща по-голяма издръжка за сина си, пише в. "Шок".

"Алисия е много наранена и обидена. Сега произнася думи, за които по-късно ще съжалява. Трябва й време, за да преглътне факта, че е зарязана. Ще видите, че в крайна сметка няма да стигне дотам, че да подаде молба за промяна на името на детето си", твърди близка приятелка на фолкаджийката.