По 10 хиляди евро, а не по 7 хиляди, както по-рано бе обявила, иска фолкфурията Алисия от Валери Божинов в съда. Бившата му половинка настоя пред Софийския районен съд футболистът да изплати издръжка на детето си за година назад в размер на 120 хиляди евро общо. А междувременно да продължи да превежда и по 10 бона в банковата сметка на рожбата си.

Според адвокатите на футболиста сумата е баснословна и иска на Алисия си е чисто одиране на кожата. На всичкото отгоре певицата дори не му позволявала да вижда сина си, когато той пожелае. Божинов претендира да се среща с детето си по-често, тъй като напоследък блондинката отрязвала мераците му.

Играчът на ''Спортинг Лисабон'' видял малкия Валери-младши за последен път по Коледа. Оттогава до днес изпълнителката на ''Чао, еди-кой си'' се правела на разсеяна, когато опре до среща между таткото и сина, пише kliuki.bg.

Делото бе отложено за края на февруари. Видимо изнервена и притеснена, фолкпевицата подмина както журналистите, така и бащата на Валери – Емил Божинов, който също бе в съдебната зала. ''Поздравявам всички, просто в момента ситуацията е деликатна и не искам да говор'' – лаконична бе певицата пред репортерите. ''Иска ми се да вярвам, че адвокати и съдии ще си свършат работата'' – коментира кратко по телефона и Валери Божинов.