Драма, достойна за „Оскар“, се разиграва в новия клип на Алисия „Добре ти беше“.

Също толкова драматични се оказали и снимките за него. Просто нищо не вървяло по предвидения план. Екипът се събрал в ранния следобед в столичния клуб Revue, където трябвало да бъдат заснети първите сцени.

До 23 часа, когато заведението отваря за клиенти обаче, не всичко от сценария било разиграно. Въпреки това все още оптимистично настроени, певицата, режисьорът Николай Скерлев и неговото подкрепление, гримьорът Цецо Андреев, фризьорът Ивайло Колев, стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, фотографът Георги Малев и десетките статисти се преместили на втората локация – заден двор на студио за външни кадри. Там към тях се присъединил и Тони Стораро, който също взема участие в песента и видеото.

Студеното време, с което ни изненада тази пролет, не успяло да помрачи настроението на бандата. Но когато плеймейтката Ася Капчикова, която също има главна роля в лентата, си изкълчила крака, а един от операторите се запалил, Алисия преценила, че това са прекалено много знаци, които показват, че е по-добре екипът да се разпусне и да се насрочи втора дата за снимки. И без това нощта почти била свършила. В лентата участие взема и Димитър Цека.

„Нещата не се получиха от първия път, но аз съм забелязала, че в моята работа колкото по-трудно ми е реализирането на даден проект, толкова по-успешен се оказва в последствие той. Надявам се и сега да е така“, гледа напред с оптимизъм звездата на „Ара мюзик“. И допълва, че по-различното в този клип е, че е направен наистина като мини филм – без кадри с пеене, само история. Към него заснели допълнително и тийзър, където тя е облечена с рокля на дизайнера Карам Дая, изработена изцяло от метални елементи.

Песента „Добре ти беше“ е подарък на Алисия от колегата й Тони Стораро. Той пръв я записал, но когато тя я чула, толкова я харесала, че Човека глас кавалерски й я отстъпил.