Алисия пое по пътя на Галена и реши да стане моделиерка. В петък вечер тя обяви, че е създала колекция от дрехи заедно с друга красавица Димка Шаламанова. „Днес е много специален ден за мен! Щастлива съм, че успях да сбъдна и втората си детска мечта! Заедно с Димка Шаламанова направихме страхотна колаборация, в която вложихме сърцето и душата си. Нещо много чакано и работено от двете! Гарантираме ,че ще ви бъде много удобно! Това е само малка част от това, което сме ви подготвили”, написа под снимката си с Шаламанова и моделката Елисавета Кисьова певицата.

От единственото фото се вижда, че Алисия ще предлага спортни дрехи за свободното време, а не официални облекла и бизнес костюми, както колежката си Галена. Алисия отдавна се слави като ценителка на класните дрехи. „Като всяка жена обичам да се грижа за външния си вид, да се обличам и да изглеждам добре. Но не водя отчет колко точно са ми роклите, защото никога не съм парадирала с броя на дрехите, обувките и чантите си нито с марките им”, споделяла е звездата.

Обявена от медиите за модна икона, Алисия винаги успява да се носи по гребена на световните тендеАнции и да добавя нещо и от собствения си стил. Преди години медии спекулираха, че тя притежава маркови дрехи за 250 000 лева. Близки до певицата издадоха, че в гардероба ѝ има над 1000 рокли. Собственичката на модната марка, за която твори клинове и потници Алисия е Димка Шаламанова. Тя има дете от Георги Джамов, който по едно време бе гадже на Деси Цонева. Шаламанова е обвързана с Любомир Симеонов, известен като Любо Чука.

снимка:инстаграм алисия