Наранена, предадена и отново самотна е фолкпевицата Алисия.

Чалга звездата преживя поредната загуба в любовта и сърцето й пак е разбито.

Милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата заряза чалгарката след кратка, но бурна връзка. Достатъчно бурна, че Ася още да не може да се отърси от нея.

Бирмата се е върнал към старите си номера и отново хойка по мацки по цели нощи, пише всекидневник. Алисия така и не успя да задържи свободолюбивия бизнесмен, който открай време е свикнал на вниманието на много жени, по които да пръска богатството си.

Останала отново на сухо, Алисия побърза да възпее краха на любовта си с младока. Запазена марка на изпълнителката е песните й да отразяват случващото се в живота й и този път чалгарката не изневери на себе си.

Най-новото парче на Алисия "Ти ли" разби попфолк класациите за часове. Песента предизвика бурни дискусии най-вече заради посланието, което носи. Парчето е посветено на мъж измамник, който след десетки похождения по чужди жени унизително бива зарязан от любимата си.

Още по-голям фурор настъпи при пускането на официалния видеоклип към песента. В него участие взима Мистър Планет - 22-годишният Алекс Иванов. Топмоделът се прибира в 8 сутринта, което дразни певицата и тя го гони от дома си.

Скандалният видеоклип е заснет в къщата на бившата съпруга на Благо Джизъса - Христина Витанова. Ексизгората на футболиста е дългогодишна приятелка с Ася и е отпуснала без наем палата си. Фактът, че Алисия е минала много тънко с новия си проект, също накара зложелателите й да ликуват, пише ПИК.