Алисия може да изглежда силна жена, преживяла много, но и тя като повечето дами има своите страхове.

Научихме кои са те и оказва се - не са по-различни от тези на обикновените жени.

Страхът от старостта

„Вече не съм първа младост и трябва да се замисля за бъдещето”, усмихва се горчиво 30-годишната Алисия пред „Всеки ден”. Тя е наясно, че разликата в годините с Ники Михайлов, който е едва на 24, може да си каже своето.

Освен това, кариерата й предполага безупречна визия, а годините все повече ще започнат да й личат. „Не съм от колежките, които ще тръгнат голи по улицата, само и само да влязат в на хората устата”, разсъждава Алисия.

Затова тя смята, че е време да се преориентира към професия, която няма да е толкова зависима от външността.

Парите

И нещата не опират само до външния вид. Алисия е наясно, че оредеят ли участията й, ще намалеят и парите. А трябва да осигури бъдеще на малкия Валери. Баща му се „цигани” за издръжка и лъже, че взима „едва” 15 000 евро на месец. Според Алисия са много повече, но „умните и доста грознички глави около него са измислили този план”.

Любовта й с Ники

„Интернет може само да развали една връзка, затова гледам при всеки удобен случай да отида при Ники в Холандия”, разказва певицата. Сега тя има основание повече отвсякога да се страхува за връзката си заради твърденията на негови приятели, че й слага рога с Мария. Въпреки упорития слух, Алисия е категорична, че с Ники се обичат и не вярва на клюката, пишат от hotarena.net.