Неусетно, бързо и безвъзвратно отлетяха първите 30 години от  живота на Алисия. Една от най-известните фолк певици у нас чуква три десетилетия на 1 март, но вместо радост от предстоящия си юбилей, тя е изпаднала в истински ужас, споделят хора от обкръжението ѝ.

Брюнетката отсега умува къде да се покрие за рождения си ден, за да избегне безкрайните честитки, които вместо да подобрят настроението ѝ, в ще го вгорчат.

Алисия прави планове за ново далечно пътуване, което да съвпадне с датата на раждането ѝ, пише Всеки ден.

Тя и приятелят й Ники Михайлов  отново са си набелязали далечна  азиатска дестинация, но плажовете и палмите този път щели да останат  на заден план, тъй като двойката иска да се отдаде на шопинг и барове в свръхтузарската столица на Малайзия- Куала Лумпур.

Певицата и футболистът ще летят дотам с катарските авиолинии, като само самолетните им билети са на - стойност 2400 евро.

В азиатската столица те ще прекарат 6 дни в 5-звездния хотел "Принц",  което ще им струва скромните 1350 лева за целия престой.

Сравнително евтиният пансион компенсирал високата цена на транспорта до Малайзия, пресмятала изпълнителката на "На кръгъл час", цитира slava.bg.