Супер клюка броди из светските среди! Предаването "Папараци" по Би Ти Ви ще има нов водещ, а врагиня №1 на Николета - Алисия влиза в таблоида със собствена рубрика. Как ще стане всичко това?

Според мълвата - за нова водеща на "Папараци" се гласи светската журналистика Кристиана Кръстева, която в момента е главен редактор на известно списание. Кристиана или Криси, както я наричали приятелите, се водила топ професионалист и била на мнението, че ако смени Николета Лозанова, би се справила блестящо. А отделно считала, че тази позиция много ще й отива.

*Николета

Кръстева дори написала своя концепция за предаването. Тя предлага своята близка по симпатии певица Алисия да води собствена рубрика. Ще носи името "Обсебване". Не е ясно защо точно така е озаглавена.

*Алисия

Папарашките кадри пак ще останат, но с нова шапка. Те ще бъдат вкарани в рубриката "По стъпките на Коцето". Концепцията се състои в това - Кристина и екипът й да следят плътно всяка крачка на любимия си певец и приятел, както сега го правят и в списанието.

Тази хрумка е много оригинална, коментират наблюдателни светски хроникьори. Ако действително Коцето се следи от папараци, кадрите, които ще се получат, биха били покъртителни. Например щял да излезе отговор на въпроса не дали изневерява Коце, а колко пъти на ден изневерява.

*Кристиана, снимка: Блясък

Друга част от кадрите могат да бъдат професионално интересни за специализираните отдели за борба с наркотрафика, например.

В концепцията на Криси за новата визия на "Папараци" имало запазено място и за още две рубрики. Едната ще се казва "Кросче в парка с ...." Там щели да се показват певици, докато тичат за здраве.

И последната рубрика щяла да е "На вечеря с ....". Тя щяла да се води от самата Кристиана, която имала отличен опит в срещите с популярни лица от шоубизнеса, които й плащат сметките по ресторантите...