Алисия нямаше да е певица, ако беше сбъднала другата си детска мечта.

Тя сподели, че като малка е искала да стане дизайнер и то от най-модерните.

„Още като малка мечтаех за тази професия, а първите ми манекени бяха куклите ми. Шиех им дрехи, претях им шапчици и чорапки, комбинирах различни материи и си представях как ги пускам по модния подиум, каза тя.

В същото време обаче много искала да стане и певица. Тя непрекъснато пеела, когато техните били на работа и усъвършенствала гласа си. Даже се записала сама на касета пред тогавашния им касетофон и си я пускала. А където изпълнението не й харесвало, го презаписвала. Тогава вече била по-голяма и решила да замени дизайнерството с пеене, пишат от skndalno.net



Баща й бил строг, възпитавал я във всички добродетели и малко се стреснал от мерака й да пее. Все пак взел касетата и я занесъл на специалист, а той пък отсъдил, че детето има талант и трябва да го развива.

Така станах певица, признава тя, но мечтата й да прави дрехи си остава.

На въпрос защо толкова често името й се появява в публичното пространство и то все с нелицеприятни и унизителни факти, тя отговори, че ако може, би поправила нещата, но не може.



"Това е помия, с която ме заливат всеки ден. Зная си враговете, в началото се ядосвах, дразнех се, но после приех това като съдба. Явно съдбата ми е да бъда в устата на хората и да чувам какви ли не небивалици за себе си".

"Веднъж бях с един човек, не бяхме излизали няколко дни от къщи и изведнъж прочетохме, че той е едновременно в друга държава с друга жена. В началото се ядосах, но после се разсмях. Точно този човек ме научи да приемам нещата с усмивка. А баща ми ме е учил да не си отмъщавам никога, защото отмъщението се връща. Усмивката също".