След излизането на почти всяка нова песен на Алисия, в публичното пространство се появяват какви ли не догадки за това на кого е посветено парчето, с кого изпълнителката води задочен диалог, дали пък няма подтекст в изпятото от нея и прочее.

Така например актуалният й хит "На кръгъл час" бе подложен на щателна дисекция и в продължение на близо месец медии с охота анализираха всяка строфа на песента. Алисия пък остана последователна и непреклонна в аргументите си и пред signal.bg подчерта недвусмислено:

"Песните ги правя единствено и само заради феновете си. Това е текст и е нормално всеки да може да намери себе си в него. Пяла съм песни, в които се пее за любов и тогава казват: "О, тя прекалено го възхвалява", като пея за раздяла, значи се разделям с любимия човек... Това са песни от житейски ситуации и всеки може да намери себе си в една песен. Не съм казала никъде, че тази песен е посветена на някого. Аз не водя война с никого - нито словесна, нито каквато и да е, но не мога да спра хората да говорят и да си пишат. Аз отговарям за себе си и не считам, че някъде в тази ситуация съм провокирала някого с нещо".

А дали ще спрат спекулациите в жълтите медии и в публичното пространство на тази тема или ще продължат и след появата на следващите нови сингли, Алисия не се интересува: "За мен няма значение, абсолютно никакво значение" - заявява тя.

Тези дни звездата на Ара Мюзик предстои да представи чисто новата си песен "Мистър Грешен", тийзърът към клипа се завъртя в ефир и феновете вече очакват поредния интересен проект на изпълнителката.