Фолк певицата Алисия се опитва да гради имидж на перфектната майка, която възпитава детето си по най-добрия начин, а образованието е най-важното.

Въпреки това тя блесна в интервюто си за "На кафе" с бисери от рода на "Моята майка не е жена на годината, а жена на века" и "Възпитали са ме да имам една правилна ценностна система". Алисия дори влезе в режим на обяснение коя е жената, която й и е скроила пуловера, който определено е скаран с модата. Изпълнителката не пропусна да изтъква с какъв хъс се работи в модния й бранд и това я възхищава.

"Моите родители са консервативни хора. Възпитали са ме да имам една правилна ценностна система. Благодаря им! Опитвам се да предам това и на моето дете", обясни певицата, която има син от футболиста Валери Божинов. Валери-младши е обсебен от футбола, но са се разбрали с майка му, че образованието е на първо място, а след това спорта. "Онлайн училището върви, сега е в 7 клас, догодина му предстоят матури, така че взима и частни уроци, за да е подготвен", добави тя.

През уикенда Алисия гостува и в сутрешното предаване на Нова телевизия - "Събуди се", където разказа абсолютно същите неща. Явно плочата се върти до откат, а фолк звездата така и не се научи да си формулирова правилно изреченията и смисъла им.