Алисия вече се кипри в скъпарското Бентли на Георги Станоев - Бирмата.

Фолкаджийката сама се похвали със снимка, на която ясно си личи кожената тапицерия в цвят слонова кост във фамозния автомобил на новия й любовник, забеляза репортер на „Всеки ден". Преди нея в тузарската кола си возеше дупето нейната колежка Преслава, но тя шофираше предимно розовото му Бентли, което е собственост на майка му Лидка Скалата. Черното, което сега е яхнала Алисия, кара предимно Бирмата, а след него в друг автомобил се возят охранителните му.

Всяко от Бентлитата на младия бизнесмен е оценено на близо 300 000 лева.

„Явно наистина е влюбен, щом позволява на гаджето си да му кара колата. Мъжете дават автомобилите си само на жени, които обичат", коментираха от обкръжението на младия милионер.

Според тях Преслава не е получила нищо в материално отношение в сравнение с Ася от Вакарел, която се е качила на главата на младия пернишки богаташ и само го дрънчи за екскурзии, дрешки, чанти и бижута.

„Алисия се взе много насериозно, откакто тръгна с Жоро. Той само я глези, а тя му харчи парите, кара му колите и ще го разори, въпреки че е доста богат. Не може да й смогне на капризите", коментираха пред „Всеки ден" една от най-актуалните светски двойки от обкръжението им.

Те се надяват Бирмата да не сглупи и да отведе пред олтара финансовата прахосмукачка Алисия. Бившата на Божинов си мисли, че спи не с обикновен паралия от Перник, а с член на Борда на управителите на федералния резерв на САЩ, шегуват се още познатите му.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук