Любовта между фолк дивата Алисия и Георги Станоев-Малката Бирма не само, че се е възродила, но е и в споя апогей.

Малката Бирма е засвидетелствал чувствата си към звездата на "Ара Мюзик" с чисто нов джип, бяло поръчково БМВ X5, което тя шофира от известно време, шушукат столични клюкари.

Скъпарският подарък е малко изненадващ, тъй като последните вести около връзката на двамата не бяха от най-добрите и се заговори, че аферата им е приключила безславно. Жоро Бирмата обаче явно е преосмислил плюсовете и минусите за отношенията си с фолк звездата и първите очевидно са надделели.

Преди няколко дни папараците на ПИК решиха да проверят верни ли са слуховете и се позиционираха в близост до дома на Алисия. Ден първи - греда! Няма и след от белия баварец. Ден втори и джакпотът вече е ударен! Малко след обяд Алисия излиза от кооперацията си, дегизирана с тъмни очила и кожена бейзболна шапка с весел космат пискюл. На път към паркирания наблизо джип, звездата е залисана в чатове по телефона си.



Обикновено Алисия ползва услугите на шофьор, който обаче същия ден вероятно си е взел почивка. Затова изпълнителката на "Ти ли" се качва на шофьорското място и потегля. В колата дегизировката вече е свалена, а първата спирка от градската й обиколка е магазин за врати в съседен квартал, откъдето може би брюнетката е поръчала нова врата за дома си. След което следващата й спирка се оказва телевизонен офис, в който вероятно певицата е имала интервю.



За белоснежния джип Малката Бирма се е бръкнал с около 50 хил. евро, колкото върви въпросният модел от 2015 г. Мълви се също, че в сдобряването му с Алисия им пръст има и майката на Станоев, Лидка Станоева-Скалата. Бившата президентка на Миньор (Перник) много харесва звездата за снаха, дори лятото й предостави басейни в личната си вила за снимките на видеото "Красавицата спяща", коментират светски хроникьори.

След като вече има ново бижу на 4 колела от Малката Бирма, любопитно е какво ще прави Алисия с другия си джип - сивото Ауди Q7.

Снимки: ПИК